3 TIPY, JAK SVŮJ INSTAGRAM VYLADIT K DOKONALOSTI

Instagram

Pojďme si to přiznat, naprostá dokonalost je nedosažitelný cíl. Dá se jí však hodně přiblížit. Pokud toužíte po tom přiblížit se jí se svým instagramovým profilem, protože vám na něm záleží a rádi byste s nám zaujali, zbystřete – máme pro vás totiž 3 zaručené tipy. Které to jsou?

#1. Sjednocené výběry

Už jste někdy přemýšleli nad tím, jak důležité je, co máte jako úvodní fotku u výběrů ze svých InstaStories? Je to něco na první pohled zajímavého, nebo jsou to jen náhodné fotky z každého z nich? I sjednocení úvodních fotek vašich výběrů může být cesta, jak se svým profilem zaujmout.

U nás na e-shopu si nově můžete pořídit originální Instagram Stories Covers, se kterými své výběry sjednotíte a zaujmete zcela jednoznačně.

#2. Dechberoucí feed

Co si budeme povídat, Instagram je vizuální platforma, a pokud na něm chcete uspět, vaše fotky zkrátka musí něčím zaujmout. Třeba tím, že budou na první pohled působit perfektně. Jak toho dosáhnout? Vyzkoušejte presety, díky kterým své fotky upravíte pouze jedním kliknutím a vyladíte svůj feed.

Na našem e-shopu najdete balíčky presetů, ze kterých si určitě vyberete ten, který vám sedne. Náš nejprodávanější a nejvýhodnější All in One Premium Pack, který aktuálně obsahuje přes 190 presetů a který si už oblíbily a koupily tisíce zákazníků. Na výběr je z celé řady tématických balíčků presetů jako Paris, Rose Gold, Food, Bali Blue nebo Avocado, celou nabídku všech presetů poté nalezte zde.

#3. Výstižné a zajímavé bio

Zamysleli jste se někdy nad tím, jaký obrázek si o vás udělá někdo, kdo o vás vůbec nic neví a náhodou se dostal na váš profil? Kam si vás zařadí, co si o vás pomyslí? Naservírujte mu hned pro začátek ty nejdůležitější a nejzajímavější informace o vás, protože první dojem není radno podceňovat – od toho je na Instagramu kolonka s názvem „bio“! A pokud to se svým profilem myslíte skutečně vážně, rozhodně si do něj nezapomeňte doplnit e-mail a nějaký odkaz – například na váš web.

Už jste naše tipy vyzkoušeli? S chutí do toho a nezapomeňte nám dát vědět, jak se vám osvědčily!